Τι θα λέγατε αν βλέπατε ξανά τον Μαντζούκα στον Προμηθέα;

Αν και ακόμη είναι νωρίς και ο Παναθηναϊκός μόλις πανηγύρισε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο, κυκλοφόρησαν σενάρια για την επιστροφή του Λευτέρη Μαντζουκα στον Προμηθέα. Σε λίγο καιρό θα φανεί αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Προμηθέα Σενάρια για επιστροφή Μαντζούκα στον Προμηθέα

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με το σπαθί του και πλέον θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα θριαμβευτής, αντιμετωπίζοντας σε πρώτη φάση τον Αρη. Από την άλλη πλευρά ο Προμηθέας έμεινε εκτός 4άδας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης (με ένα αμφισβητούμενο τρίποντο του Τολιόπουλου) και πλέον θα αρχίσει σιγά-σιγά ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με σιγουριά και προηγείται ο απολογισμός από την τεχνική ηγεσία, εντούτοις ήδη κάποιοι παίκτες στριφογυρίζουν στο μυαλό των ανθρώπων της πατρινής ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας, ένα παιδί που την τελευταία διετία αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, όμως δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που και ο ίδιος ενδεχομένως να ήθελε στο “τριφύλλι”. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξουν συζητήσεις προκειμένου ο διεθνής φόργουορντ να επιστρέψει- με κάποια μορφή δανεισμού ή όχι – στην Πάτρα και να ξαναπαίξει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά. Άλλωστε, ο Μαντζούκας εξακολουθεί να διατηρεί δεσμούς με την Πάτρα, έχει πολλούς φίλους εδώ και σίγουρα θα νιώθει πολύ άνετα, γνωρίζοντας όλα τα κατατόπια.

Το ίδιο πάνω-κάτω ακούγεται και για τον Γιώργο Τανούλη, ενώ κάποιοι στην Πάτρα δεν θα έλεγαν όχι και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος τη χρονιά που έπαιξε στον Προμηθέα ήταν εξαιρετικός. Το θέμα, βέβαια, είναι και το τι λέει ο Ολυμπιακός για τις δύο περιπτώσεις.

Σύντομα θα γνωρίζουμε αν όλα τα παραπάνω σενάρια έχουν βάση ή αν πρόκειται απλά για μπασκετικους ευσεβείς πόθους.

Για την ώρα, πάντως, ο Μαντζούκας είναι πρωταθλητής Ευρώπης!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop