Τη βίασαν έξω από γνωστό κλαμπ της λεωφόρου Συγγρού – Της έριξαν κάτι στο ποτό
Όταν ήπιε ένα ποτό, αισθάνθηκε αδιαθεσία και απώλεια μνήμης.
Μία 32χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε τη περασμένη Παρασκευή το βράδυ, έξω από γνωστό στριπ κλαμπ της λεωφόρου Συγγρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 32χρονη με καταγωγή από τη Λάρισα, βρισκόταν σε μπαρ στα Μελίσσια με συναδέλφους της, μεταξύ των οποίων και ο δράστης. Όταν ήπιε ένα ποτό, αισθάνθηκε αδιαθεσία και απώλεια μνήμης.
Στη συνέχεια αποχώρησαν με προορισμό γνωστό στριπ κλαμπ επί της Λεωφόρου Συγγρού. Η ίδια, όπως κατέθεσε, δεν μπήκε μέσα λόγω της αδιαθεσίας της, αλλά παρέμεινε στο αυτοκίνητο και αποκοιμήθηκε. Όταν συνήλθε, αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας από την παρέα της της είχε πιάσει το κεφάλι και το είχε τοποθετήσει στο μόριο του.
Η ίδια ένιωσε αργότερα πόνο στην ευαίσθητη περιοχή, πιθανόν από βιασμό ή άλλες ασελγείς πράξεις, στις οποίες προχώρησε σε βάρος της, όταν δεν είχε τις αισθήσεις της.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
