Την Κυριακή η πρεμιέρα για τις γυναίκες της Ακαδημίας των Σπορ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου (18.00), θα γίνει η πρεμιέρα για την γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Α.Σ. Ηλιούπολης.

 

Η Πατρινή ομάδα στον 28ο χρόνο ζωής της στην Ελληνική χειροσφαίριση,  θα συμμετάσχει για 14η φορά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών. Την περσινή χρονιά είχε καταλάβει την 7η θέση, ενώ η νεανική ομάδα της Βάσως Βουκελάτου  και της Ελένης Κονταξή την φετινή χρονιά  που σημειωτέων θα παίζει στον ενιαίο νότιο όμιλο της Α2 κατηγορίας,  θα στηριχτεί πάλι στο νεανικό σύνολο που αποτελείται από τις αθλήτριες: Αγγελική Στελλάτου, Ελένη Παλαιολόγου, Ασημίνα Ξηνταροπούλου, Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, Αθήνα Αναστόπουλου, Λίλιαν Φιλιππάτου, Άλκηστη Κωτσοπούλου, Δήμητρα Ρώση,  Χριστίνα Φραγκίδη,  Ευαγγελία Στεμιτσιώτη, Ηλιοστάλακτη Φαρμάκη,  Αναστασία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Ελένη Παπαγιαννοπούλου και στις δύο νέες προσθήκες της μεταγραφικής περιόδου την Χρυσούλα Χάλα  και την Ελένη Καλογιαννίδου.

 

Ο Άκης Λιβιέρης στην φετινή ομάδα θα έχει καθήκοντα εφόρου  μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις των υποχρεώνουν  να βρίσκεται μακριά από την Πάτρα.

Τα κορίτσια της Πατρινής ομάδας έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο με την κατάλληλη προετοιμασία που ξεκίνησαν από τις 25 Αυγούστου.

Το Δ.Σ.  της ομάδας  με ανακοίνωση του εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες και η παρουσία της ομάδας να βάλει άλλο ένα λιθαράκι,  ώστε με τις κοπέλες που ακολουθούν στις μικρότερες κατηγορίες από τις υποδομές να δημιουργηθεί μία αρκετά καλή ομάδα για την αναγέννηση το Πατραϊκού γυναικείου χάντμπολ. Τέλος ευχαριστεί υποστηρικτές και  χορηγούς της ομάδας   διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτή η παρουσία της στο πρωτάθλημα.