Την πίτα του έκοψε ο Ελληνο – Καναδικός Όμιλος Πατρών – ΦΩΤΟ

Μαζική ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων του Ελληνο – Καναδικού Ομίλου Πατρών στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της στο Ξενοδοχείο Astir.

Την πίτα του έκοψε ο Ελληνο - Καναδικός Όμιλος Πατρών - ΦΩΤΟ Ελένη Κεμπέ ,Γεώργιος Αγγελόπουλος, Οδυσσέας Ξεριζωτής , Γεώργιος Νικολόπουλος , Ελένη Τσιστα

Μαζική ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων του Ελληνο – Καναδικού Ομίλου Πατρών στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της στο Ξενοδοχείο Astir, το βράδυ της Κυριακής 5/02/2023.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Οδυσσέας Ξεριζωτής τόνισε ότι το διοικητικό συμβούλιο στο πλαίσιο εξυπηρέτησης και ενημέρωσης είναι στην διάθεση για οποιαδήποτε θέμα χρειάζονται τα μέλη του ομίλου, που είναι μια από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις απέναντι τους.

Ο σκοπός του ομίλου είνα η γνωριμία, ανάπτυξη και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών – φιλων του συνδέσμου και κατόπιν των Ελλήνων του Καναδά , στον πολιτιστικό, πνευματικό. κοινωνικό και οικονομικό τομέα.

Την πίτα του έκοψε ο Ελληνο - Καναδικός Όμιλος Πατρών - ΦΩΤΟ

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments