Τίτλοι τέλος για Πηλαδάκη – Παναγιωτακοπούλου;
Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν πάρει πλέον στη ζώη τους ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Οι φήμες ήθελαν να οδηγούνται στα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο φαίνεται πως ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το ζευγάρι έχει χωρίσει.
Η δημοσιογράφος αναφερόμενη στον χωρισμό του γνωστού ζευγαριού που πριν από 2 χρόνια ήταν στα πρόθυρα του γάμου: «μετά άρχισαν κάποιες αναβολές και προβλήματα στη σχέση. Η μία πλευρά δεν επιβεβαίωνε τίποτα. Τα σύννεφα αυτά δεν οδήγησαν στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά στον χωρισμό».
Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία η σχέση αυτή έχει λήξει, τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου. «Δεν υπήρξε καβγάς, κατάλαβαν ότι υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας» πρόσθεσε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPhone: Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας σε νέα συσκευή
Ντόλι Πάρτον: Μουσική, φιλανθρωπία και επιχειρηματικότητα – Ο ρόλος που δεν θέλησε ποτέ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Μπιλ Γκέιτς για AI: «Είναι το πιο επικίνδυνο εργαλείο που εφευρέθηκε ποτέ»
σπιράλ: Ευχές, προτάσεις, προβληματισμοί και ανταλλαγή απόψεων με ορίζοντα το 2029
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η SpaceX χτίζει τη μεγαλύτερη βάση εκτοξεύσεων στην ιστορία της
