Το «αντίο» του Παναιτωλικού για τον Μάριο Οικονόμου

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν η τελευταία φορά στην καριέρα του  Οικονόμου

Το «αντίο» του Παναιτωλικού για τον Μάριο Οικονόμου

Βαρύ είναι το πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Παναιτωλικό για την απώλεια του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος φόρεσε για τελευταία φορά στην καριέρα του τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Μάριος Οικονόμου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών, εννέα ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στα Ιωάννινα . Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τόσο η ΠΑΕ Παναιτωλικός όσο και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοινώσεις για να αποχαιρετήσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή τους, ο οποίος ολοκλήρωσε την πορεία του στα γήπεδα με τον Τίτορμο αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

“Η οικογένεια του Παναιτωλικού εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την αδόκητη απώλεια του Μάριου Οικονόμου. Ενός ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα στη χώρα μας και στην Ευρώπη, η οποία ολοκληρώθηκε πριν δύο σεζόν στην ομάδα μας. Ενός νέου ανθρώπου, που άφησε το δικό του αποτύπωμα με το ήθος και την ποιότητά του.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125