Το καλοκαίρι έπαιζαν στο Εργασιακό και τώρα… βλέπουν πρόβλημα;

Στο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Πατρέων έκαναν κανονικά γραμματεία. Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της ΕΣΚΑ-Η, όμως, κάποιοι Κριτές δημιουργούν διάφορα θέματα. Πάντως, όπως φάνηκε και από την πρόσφατη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτη Λυκούδη… το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

μπάσκετ Στο Εργασιακό έκαναν κανονικά γραμματεία και τώρα δημιουργούν θέματα... Για κάποιους Κριτές της ΕΣΚΑ-Η ο λόγος...

Η πορεία του τοπικού μπάσκετ προς τα εμπρός είναι προδιαγεγραμμένη.

Το μέλλον δεν αλλάζει!

Υπάρχουν, βέβαια, ακόμη κάποιες νοοτροπίες από την προηγούμενη καθεστηκυία τάξη που πρέπει να διορθωθούν, καθώς η μπασκετική «οικογένεια» δεν χωράει όλους εκείνους που φαίνεται με τις επιλογές τους πως έχουν μείνει στα χρόνια του… του σερτακιού.

Πάρτε για παράδειγμα όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο των Κριτών.

Οταν όλο το καλοκαίρι οι Κριτές έπαιζαν κανονικά όλα τα όργανα της γραμματείας στο τουρνουά Εργαζομένων του Δήμου Πατρέων (δυο σε κάθε παιχνίδι μάλιστα), ξαφνικά είδαμε κάποιους εξ αυτών να κάνουν «ντόρο» με το «καλημέρα» της νέας διοίκησης της ΕΣΚΑ-Η και των νέων επιτελικών της συμβούλων, ότι τάχα δεν μπορούν να κάνουν  το ίδιο στα μικρά τοπικά πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη!

Φυσικά τα παιχνίδια της Ενωσης διεξάγονται κανονικά με τη συνδρομή και των παραγόντων των ομάδων (όποτε αυτό χρειάζεται), όμως αυτή η αλλαγή στάσης μερίδας Κριτών είναι καταδικαστέα και σχολιάζεται αρνητικά από τη μπασκετική κοινότητα στο σύνολό της. Κάποιοι Κριτές με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, μας σχολίασαν ότι «μια ελάχιστη μειοψηφία έχει ενοχληθεί προφανώς από τη νέα εποχή στο μπάσκετ, όμως μάλλον οι εμπνευστές της θα μείνουν πίσω από τις εξελίξεις».

Με απλά ελληνικά: Αν κάποιοι δεν προσαρμοστούν σύντομα στα νέα δεδομένα, τότε θα μείνουν μοιραία εκτός εξελίξεων. Και προσέξτε, όλα αυτά δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Το διαπιστώσαμε από όλα όσα έγιναν στην πρόσφατη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτη Λυκούδη.

Το χέρι χτύπησε στο τραπέζι και τα πράγματα ειπώθηκαν ως έχουν! Και πολύ σωστά συνέβη γιατί… αν δεν σπάσεις αβγά δεν φτιάχνεις ομελέτα! Μπασκετική στραπατσάδα στην περίπτωσή μας!

Κάποιοι Κριτές μάθαμε ότι σκέφτονται να αποχωρήσουν επειδή είναι απογοητευμένοι. Ε, αυτό τελικά ίσως να είναι το καλύτερο και για τους ίδιους.

Εξάλλου στα σκαριά έρχεται μια καινούργια γενιά Κριτών (είναι θέμα χρόνου η νέα Σχολή), οπότε… πάμε για άλλα!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ