Το Πολύεδρο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Τι περιλαμβάνει ο Περίπατος Βιβλίου  2024

Πολύεδρο

Το Σάββατο 27 Απριλίου, από τις 11 το πρωί και μέχρι 4 το απόγευμα υποδεχόμαστε στον χώρο του Πολύεδρου σημαντικούς ανθρώπους του βιβλίου, ποιητές, πεζογράφους και εικονογράφους, για μια συζήτηση με το κοινό, μικρούς και μεγάλους βιβλιόφιλους. Μια συνάντηση με θέμα «Γνωρίστε τους συγγραφείς της πόλης μας». Αγαπημένοι συγγραφείς, συμπολίτες, παρουσιάζουν ο ένας το έργο του άλλου και υπογράφουν βιβλία τους.

Θα συμμετέχουν: Αραμπατζή Ιωάννα, Βρεττός Σπύρος, Γαλάνη Μάρω, Δενδρινού Άννα, Ελευθερίου Σοφία, Θωμά Ελένη, Καλλέργη Λένα, Kατσιδήμα Νικολέττα, Κονοτογεωργοπούλου Γιώτα, Μπαϊρακτάρης Μιχάλης, Ντόντη Αναστασία, Παγιασλής Τάσος, Πρόγκα Λένα, Σκιαθάς Αντώνης, Σμυρλή Παναγιώτα, Σπαρτινός Κώστας, Τόλιας Γιάννης, Τσολοδήμος Ανδρέας, Φωσταίνης Αλέξανδρος, Χριστόπουλος Βασίλης κ.ά.

Την ίδια ημέρα, 1 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ταραήλ» του Δημήτρη Μουζάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ποιητές Λένα Καλλέργη, Τάσος Παγιασλής, Γιάννης Τόλιας και Αντώνης Σκιαθάς.

Στις καθιερωμένες εκπαιδευτικές δράσεις του Σαββάτου, τα παιδιά θα δημιουργήσουν «το βιβλίο της Άνοιξης», με αφορμή την τρέχουσα εικαστική έκθεση «Έαρ».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop