Το σχόλιο Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Σάκκαρη με τη Μαρίκα
Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για την οικογένειά της, τη Σία Κοσιώνη και τη Μαρία Σάκκαρη, σχολιάζοντας την ομοιότητα με τη Μαρίκα Μητσοτάκη.
Σε προσωπικό τόνο και με αναφορές στην οικογενειακή της ζωή μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της σε κρητικό τηλεοπτικό σταθμό, εστιάζοντας στον ρόλο της ως γιαγιά, αλλά και σε πρόσωπα του στενού της κύκλου.
Η ίδια περιέγραψε την καθημερινότητά της με τα εγγόνια της, σημειώνοντας ότι η σχέση τους είναι ιδιαίτερα χαλαρή και γεμάτη ζωντάνια, καθώς –όπως ανέφερε– στο σπίτι επικρατεί έντονη δραστηριότητα όταν συγκεντρώνεται η οικογένεια.
Αναφερόμενη στη νύφη της, Σία Κοσιώνη, σύζυγο του Κώστας Μπακογιάννης, στάθηκε κυρίως στα προσωπικά της χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι εκτιμά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της, ανεξάρτητα από την επαγγελματική της πορεία.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στην Μαρία Σάκκαρη, με αφορμή τη σχέση της με τον Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αναφερόμενη στον επικείμενο γάμο στα Χανιά. Όπως σημείωσε, πρόκειται για ένα πρόσωπο που εκτιμά, χαρακτηρίζοντάς την θετικά.
Παράλληλα, σχολίασε την ομοιότητα που –όπως έχει επισημανθεί και δημόσια– παρουσιάζει η αθλήτρια με τη μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη, εστιάζοντας κυρίως στο γέλιο τους, το οποίο περιέγραψε ως κοινό χαρακτηριστικό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ήλιος, θάλασσα και… γεμάτο πορτοφόλι! Νέα μελέτη ανέδειξε τους πιο οικονομικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2026. Δείτε τις τιμές και τις επιλογές.
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Στη Λυκούρια λειτούργησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Η απόλυτη αστρονομική «σύμπτωση»: Γιατί στις 12 Αυγούστου όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον ουρανό
