Το τετ α τετ του τοπικού ΣΕΓΑΣ με τον Κώστα Πελετίδη

Η διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη για θέματα που αφορούν τον στίβο της περιοχής.

ΣΤΙΒΟΣ Συνάντηση είχαν η διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Ολιγόωρη συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κ. Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Τάκη Πετρόπουλο πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Δημάρχου στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις στου «ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ».

Από το Δ.Σ. της ΕΑΣ στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Ν. Μπαλάσης, ο Αντιπρόεδρος κ. Βαγγ. Τζελάτης  και ο Ταμίας κ. Β. Καρανάσσος όπως επίσης ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ κ. Κ. Μπούσιας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου κ. Γ. Παπανδρεόπουλος. Στη συνάντηση έγιναν γνωστά στον κ. Δήμαρχο τα προβλήματα του Στίβου που αφορούν την επείγουσα αντικατάσταση και πιστοποίηση των ΤΑΡΤΑΝ των Σταδίων και του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης, τα οποία πλέον ξεπερνούν την 20ετία και είναι λογικό να έχουν υποστεί ζημιές, από τη χρήση και τον χρόνο, παρά το γεγονός της δυναμικής επίβλεψης των έργων από την τότε ΕΑΣ και της υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή τους. Αναφέρθηκαν επίσης και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο στίβος όσον αφορά την  υλικοτεχνική υποδομή των Σταδίων και Γυμναστηρίων.

Επίσης εκφράστηκαν οι ευχαριστίες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. για την προμήθεια από τον Δήμο του ολυμπιακών προδιαγραφών στρώματος του Άλματος σε Ύψος, των αντίστοιχων στυλοβατών για αυτό, του ηλεκτρονικού μετρητή Ύψους και των 6 πήχεων που κάλυψαν ανάγκες για υψηλού επιπέδου αγώνες που πραγματοποιούνται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο καθώς και των 50 εμποδίων, επίσης ολυμπιακών προδιαγραφών, του σετ ολυμπιακών βαρών και των 4 πολύζυγων που ήταν απολύτως απαραίτητα για την προετοιμασία των αθλητών/τριών μας όλων των κατηγοριών.

Ο κ. Δήμαρχος αφού άκουσε τα διάφορα θέματα, έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυσή τους. Στη συνέχεια μίλησε για τα προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει χρόνια ο Δήμος που δυσκολεύουν τη δημιουργία έργων προς όφελος του αθλητισμού. Παρ’ όλα αυτά η Δημοτική Αρχή υποσχέθηκε να βρίσκεται πλάι στο στίβο με όλα τα μέσα της τεχνικής υποστήριξης των δράσεων της ΕΑΣ και θα δρομολογήσει την επίλυση των σοβαρών θεμάτων αναζητώντας χρηματοδοτήσεις που θα καλύψουν το κόστος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ