Υπόθεση Δασκαλάκη – Το ξέσπασμα του Μάνου στην «Π»: «Το δίκιο…δεν θ’ αργήσει!»

Η «Π» φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, για όλα όσα βιώνει, τη «δική του αλήθεια» και τη στάση του απέναντι στη… σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

 

Δασκαλάκη

Είναι ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκε, ξαφνικά, στο επίκεντρο της «καυτής» επικαιρότητας ως ο πατέρας των τριών κοριτσιών που δεν είναι πια στη ζωή, αλλά αναμφίβολα ως… «βουβός» πρωταγωνιστής του θλιβερού «σίριαλ».

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σε αντίθεση με τη μητέρα των παιδιών του Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν καταλογίζεται υπερέκθεση σε ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σ’ αυτή την πολύ δυσάρεστη φάση της οικογενειακής του ζωής, αφού έχει μιλήσει ελάχιστα για το δράμα που τον έχει φέρει αντιμέτωπο με μία κακώς εννοούμενη δημοσιότητα και μάλιστα πανελλαδικά.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ίσως είναι από τα λίγα ΜΜΕ στα οποία ο Μάνος Δασκαλάκης απευθύνθηκε, πριν από καιρό, νιώθοντας θιγμένος από δημοσιογραφική αναφορά η οποία αφορούσε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Και ίσως να μην είχε και άδικο… Σ’ αυτή την επικοινωνία μας, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θα μπορούσε να μη βγάλει από μέσα του όσα πηγάζουν από τα τεκταινόμενα καθημερινά, ασταμάτητα και ασύστολα, τα οποία και παραθέτουν διάφορα ΜΜΕ.

Τότε η «Π» επέλεξε να μη δημοσιοποιήσει τους διαλόγους της με τον νεαρό πατέρα της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας, μη θέλοντας να ρίξει «λάδι στη φωτιά» και πιστεύοντας (μάταια) ότι και τα πιο πολλά ΜΜΕ θα «σιωπήσουν», αφήνοντας Δικαιοσύνη και Αστυνομία να κάνουν τη δουλειά τους… έναντι αυτών.

Σήμερα η «Π» φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, που αποτελεί… ένα ξέσπασμα για όλα όσα βιώνει. Μέσα όμως από αυτήν καταδεικνύεται η «δική του αλήθεια», όπως και η στάση του απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία δέχεται σκόρπιες – αναπόδεικτες κατηγορίες για την απώλεια των τριών σπλάχνων της.

ΘΥΜΟΣ
Να ποια είναι τα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη στην «Π»: «Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μάς έχουν κάνει».

Κι όσο κι αν μοιάζει με μια απειλή προς ΜΜΕ, δεν παύει να είναι η έκφραση θυμού για μία υπόθεση, που ενώ διερευνάται ακόμα (σε αρχικό στάδιο), κάποιοι δημοσιογραφούντες ή απλοί παρατηρητές φαίνεται να έχουν ήδη «δικάσει» και «σταυρώσει» τον άγνωστο ένοχο!

ΔΙΚΙΟ
Ο Μάνος Δασκαλάκης, σε αντίθεση προφανώς με ένα κομμάτι των ΜΜΕ, της ΕΛΑΣ, του νομικού κόσμου αλλά και της ίδιας της κοινωνίας, θεωρεί πως η περιπέτειά του… δεν θα τραβήξει ακόμα για πολύ. «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» αναφέρει.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ως πρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και καλλιτέχνης – τραγουδιστής ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει και κυρίως τον αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία και μας λέει: «Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πατέρας των τριών κοριτσιών, διακρίνεται για τους χαμηλούς του τόνους και την ευγένειά του, επιθυμώντας εξαρχής να μη μιλά ο ίδιος κι εφόσον απαιτείται να το κάνουν, αντ’ αυτού, οι δικηγόροι του, προς αποφυγήν λεκτικών αστοχιών και κυρίως παρερμηνειών!