Αίγιο – Κιάτο: Βλάβη «καθήλωσε» το τρένο – Διαμαρτυρίες επιβατών

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως ενημερώθηκαν οι επιβάτες επιχειρεί να επισπεύσει τη διαδικασία τη ρυμούλκηση του τρένου μέχρι το Κιάτο, ενώ στο σημείο αναμένεται μηχανικός.

Αίγιο - Κιάτο: Βλάβη «καθήλωσε» το τρένο - Διαμαρτυρίες επιβατών Το τρένο ακινητοποιημένο στο ύψος της Ελίκης - Φωτογραφία αναγνώστη του pelop.gr

Νεότερη Ενημέρωση: Ξεκίνησε η ρυμούλκυση του ακινητοποιημένου στην Ελίκη τρένου του προαστιακού. Με βάσει νεότερη ενημέρωση των επιβατών στο Διακοπτό θα υπάρξει μετεπιβίβαση σε άλλο συρμό για Κιάτο.

Πρώτη Ενημέρωση: Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε σήμερα το πρωί τους επιβάτες του προαστιακού που επιβιβάστηκαν στο Αίγιο με προορισμό το Κιάτο, καθώς το ταξίδι σταμάτησε πριν καλά καλά αρχίσει.

Το τρένο αναχώρησε από το Αίγιο στις 10πμ όπως ήταν προγραμματισμένο, όμως όταν πέρασε τον πρώτο σταθμό της Ελίκης, ξαφνικά ακινητοποιήθηκε. Οι επιβάτες σύμφωνα με μαρτυρία στο pelop.gr, ενημερώθηκαν πως θα υπάρξει ολιγόλεπτη καθυστέρηση εξαιτίας βλάβης που διαπιστώθηκε. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν, ότι η βλάβη είναι μεγάλη και δεν μπορεί να αποκατασταθεί και ως εκ τούτου θα ρυμουλκηθεί από συρμό μέχρι το Κιάτο.

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν διαμαρτυρίες επιβατών που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς μέσω του Ελ. Βενιζέλου, ότι εξαιτίας της καθυστέρησης κινδυνεύουν να χάσουν τις πτήσεις. Η απάντηση που έλαβαν ήταν πως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιχειρεί να επισπεύσει τη ρυμούλκηση του τρένου μέχρι το Κιάτο.

Πάντως μέχρι αυτή την ώρα (10.37 πμ) το τρένο παραμένει ακινητοποιημένο στο σημείο και οι επιβάτες “εγκλωβισμένοι”.

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ