Τουρκία: Συνελήφθησαν Έλληνες που φέρεται να εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών και παράνομης διακίνησης μεταναστών

To ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη έχει κινητοποιηθεί ζητώντας ενημέρωση από τις τουρκικές αρχές

Τουρκία

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν 3 Έλληνες για εμπλοκή σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, η μία αφορά ναρκωτικά και η δεύτερη παράνομη διακίνηση μεταναστών.

To ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη έχει από το πρωί κινητοποιηθεί ζητώντας ενημέρωση από τις τουρκικές αρχές, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Η σύλληψη της Ελληνίδας υπηκόου Παρασκευής Γ. φέρεται να έχει γίνει εδώ και μια βδομάδα χωρίς οι τουρκικές αρχές να ενημερώσουν το ελληνικό προξενείο.

Μόλις σήμερα η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ αποκάλυψε ότι η Ελληνίδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκσέν της Κωνσταντινούπολης για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Μάλιστα στο αεροδρόμιο συνάντησε την Ταιμά Τσέ που ήρθε από τη Βηρυτό και της παρέδωσε πλαστό διαβατήριο.

 

Υπήρξε όμως και δεύτερο περιστατικό, το οποίο και εκείνο διερευνάται.

Δύο Έλληνες και 4 Τούρκοι συνελήφθησαν στα Δαρδανέλια στο υπό ελληνικής σημαίας ταχύπλοο Νεφέλη για υπόθεση ναρκωτικών αλλά και διακίνηση μεταναστών στις 28 Μάϊου. Σε αυτή την υπόθεση εμπλέκεται και γιος στελέχους του κόμματος ΜΗΡ του Μπαχτσελί ο οποίος πριν από λίγο παραιτήθηκε από το κόμμα λόγω των αποκαλύψεων.

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα – Πεζοδρόμηση Μαιζώνος: Βραχνάς η τροφοδοσία και η πρόσβαση

Σέρρες: Με τραύματα σε κεφάλι και χέρι ο 7χρονος από το δάγκωμα του σκύλου «Λίγο ακόμα και θα ήταν χειρότερα» λέει συγγενής του

Maestro: Γιατί στη σκηνή της γέννας κλήθηκε το «100»

ΑΑΔΕ: Εκπνέουν οι προθεσμίες για IRIS και POS