Τουρκία: Τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια, 17 τραυματίες
Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, από τους τραυματίες ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση

Τουλάχιστον 17 άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα (12/10) στην περιοχή Ακσού, στην Αττάλεια της Τουρκίας. Το λεωφορείο που κινούνταν στην περιοχή εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε στο οδόστρωμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.
Όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Sabah, ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις διάσωσης, αστυνομικοί και ασθενοφόρα, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στους επιβάτες.
Antalya’da 17 yolcunun yaralandığı midibüs kazası kamerada… https://t.co/CQB6MAqejk
— TRT HABER (@trthaber) October 12, 2026
«Φαίνεται ότι έτρεχες» – Τι υποστήριξε ο γιος του οδηγού
Ο γιος του οδηγού, Εσρέφ Ταστσί, έδωσε τη δική του εκδοχή για τις συνθήκες του ατυχήματος, υποστηρίζοντας ότι στο οδόστρωμα είχε χυθεί πετρέλαιο.
Γαλλία: Κάηκε η παλαιότερη αγορά του Παρισιού
«Είχε χυθεί πετρέλαιο στον δρόμο. Ο πατέρας μου προσπάθησε να κρατήσει τον έλεγχο του λεωφορείου, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ανατροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο κυβερνήτης Σαχίν έδειξε στον οδηγό, Χουσεΐν Ταστσί, εικόνες από τις κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο. Βλέποντας το σχετικό υλικό, απευθύνθηκε στον οδηγό λέγοντάς του: «Φαίνεται ότι έτρεχες».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News