Τους «χόρεψε» η ΕΛΑΣ το σαββατοκύριακο – «Φρένο» της Ασφάλειας Πατρών στα «φιλόδοξα σχέδια» 3 κυκλωμάτων

«Σκληρό ροκ» της Ασφάλειας Πατρών τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κέντρα διασκέδασης με 13 προσαγωγές. Ανάμεσα του και «σκληρός» του ποινικού εγκλήματος, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο πριν 12 χρόνια σε ληστεία χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ  στην Αθήνα, με λεία 3 εκ. ευρώ!

Αστυνομία

Οι προσαγωγές τις νύχτες της Παρασκευής και του Σαββάτου στην Ασφάλεια της Πάτρας, μετά από εφόδους σε καταστήματα διασκέδασης, ήταν απόλυτα στοχευμένες και είχαν προειδοποιητικό χαρακτήρα.

Η τοπική ΕΛΑΣ στοχεύει σε έναν ήρεμο χειμώνα στους χώρους της διασκέδασης, γι’ αυτό και προσήγαγε 13 συνολικά άτομα για προληπτικούς λόγους. Η παραμονή των προσαχθέντων διήρκησε μέχρι τα ξημερώματα και το διάστημα αυτό κύλησε με προτροπές και νουθεσίες.

Πάτρα: Ληστής των ΕΛΤΑ στους «ζόρικους» της νύχτας

«Γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο αντιμαχόμενες, αλλά και μία τρίτη ομάδα, που προέρχονται από τις “μήτρες” παλιότερων ομάδων έκνομης δράσης στην Πάτρα και δεν θα επιτρέψουμε την όποια αναζωπύρωση, που έχει σχέση με νταβατζηλίκια και μπραβιλίκια», επισήμανε στην «ΠτΔ» έμπειρος αξιωματικός της τοπικής ΕΛΑΣ.

Υπάρχει και κάτι άλλο, το οποίο αξιολογείται ως σοβαρό από την Ασφάλεια και αφορά την πρόθεση συγκεκριμένων ατόμων και δη την φιλοδοξία να εμφανιστούν ως επικυρίαρχοι της πατραϊκής νύχτας.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι διωκτικές αρχές ποιες πρωτοβουλίες αναπτύσσονται, αλλά δεν τις αποκαλύπτουν. Βρίσκονται, όμως, σε εγρήγορση για να τις αποτρέψουν και γι’ αυτό το λόγο οι νυχτερινές προειδοποιητικές «επιχειρήσεις» θα συνεχιστούν και θα έχουν φυσικά κάθε φορά αιφνιδιαστικό χαρακτήρα.

«Η κατάσταση ελέγχεται πλήρως, αλλά χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση γιατί η “πίτα” που αναλογεί στα γνωστά κυκλώματα της νύχτας είναι μικρή και το γεγονός προκαλεί εκνευρισμό και ανασφάλεια στους κόλπους τους», τόνισε με νόημα στην «Π» ο ίδιος ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας της Πάτρας.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ
σπιραλ
Δήμος Ερυμάνθου