Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρό βρέφος κατά τη γέννα σε τροχόσπιτο
Εξέπνευσε λίγο μετά τη γέννησή του σε τροχόσπιτο τα ξημερώματα ένα βρέφος στην Μπούκα Μεσσηνίας.
Τραγωδία εξελίχθηκε τα ξημερώματα στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Μπούκα, όπου ένα βρέφος εξέπνευσε λίγο μετά τη γέννησή του σε τροχόσπιτο.
Σύμφωνα το eleftheriaonline, ένα ζευγάρι Ολλανδών, μια 30χρονη και ένας 42χρονος, που βρίσκονταν στη Μπούκα με το τροχόσπιτό τους ζήτησαν βοήθεια μέσω του Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112, καθώς η γυναίκα γεννούσε.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, όμως δυστυχώς το βρέφος δεν είχε σφυγμό. Η 30χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ο 42χρονος κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού.
Πάντως σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πηγαίνει το σπέρμα όταν δεν γίνεται εκσπερμάτιση για πολύ καιρό;
Πως στέλνω πινέζα σε iPhone και Android
Στον Αγιο Νικόλαο Σπάτων ο Καραγκιόζης ΦΩΤΟ
Οι viral συνήθειες του TikTok που πέρασαν το τεστ των επιστημόνων
Η Apple πήρε το μάθημα της Meta και δεν θέλει να πάθει το ίδιο
Περισσότερα τμήματα στα Προγράμματα «Άθλησης για Όλους», στην Πάτρα
Το φρούτο «βόμβα» στη βιταμίνη C και τα οφέλη για την υγεία
Η παράσταση «Αρμα Θέσπιδας» του Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας στα Καραμεσινέικα ΦΩΤΟ
