Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο, μία τραυματίας παλεύει για την ζωή της
Το αυτοκίνητο ερχόταν με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη από τις Φέρες, ενώ τα άτυχα κορίτσια έφευγαν από την Άνθεια.
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Μαΐστρου, αλλά και ολόκληρης της Αλεξανδρούπολης στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (13/07), όταν δύο κορίτσια μόλις 15 και 16 ετών συγκρούστηκαν με το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν, με αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του evros24.gr., το αυτοκίνητο ερχόταν με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη από τις Φέρες, ενώ τα άτυχα κορίτσια έφευγαν από την Άνθεια.
Ο θάνατος της 15χρονης ήταν ακαριαίος, ενώ η 16χρονη παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε μετά το τραγικό δυστύχημα.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Λαχειοφόρος για την ανακαίνιση της Μονής Ομπλού ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Ξαναλειτουργεί το συντριβάνι του χωριού από τον Σύλλογο Σκιαδιωτών ΒΙΝΤΕΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
