Τραγωδία στην Παναγοπούλα: 22χρονη κατέβηκε να δει τη ζημιά από τροχαίο και την παρέσυρε φορτηγό
Η άτυχη κοπέλα κατέβηκε από το όχημά της για να διαπιστώσει τις ζημιές από τροχαίο που ενεπλάκη και την παρέσυρε φορτηγό!
Τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Παναγοπούλας. Μια κοπέλα 22 ετών έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, όταν την παρέσυρε φορτηγό!
Ωστόσο, ο θάνατος της κοπέλας με καταγωγή από την Αλβανία ήρθε μετά από μια τραγική συγκυρία. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο όχημα και η ίδια κατέβηκε για να διαπιστώσει το ύψος των ζημιών που είχαν προκληθεί. Οπως κινήθηκε επί του οδοστρώματος, παρασύρθηκε από ένα μεγάλο φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία, διακόπτοντας την κυκλοφορία για αρκετή ώρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Πατρών – ΠΑΣΑΠΠ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
Λαμπρός εσπερινός στον Ψαθόπυργο για την Μεταμόρφωση του Σωτήρος ΦΩΤΟ
Ο ουρανός ετοιμάζει υπερθέαμα – Πλησιάζει η πιο εντυπωσιακή αστρονομική ημέρα της χρονιάς
Νέο μοντέλο, νέος agent: Τι φέρνει η Meta
