Τραγωδία στους Νέους Επιβάτες: Νεκρός ο ένας εκ των δύο ατόμων που βρέθηκαν στη θάλασσα
Ο ένας άνδρας είναι νεκρός, ενώ ο άλλος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Εντοπίστηκε νεκρός ο ένας άνδρας Πολωνικής καταγωγής στον θαλάσσιο χώρο της Σκάλας Νέων Επιβατών, ύστερα από επέμβαση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, λόγω εκτεταμένων αναφορών πως δύο άτομα είχαν βουτήξει στη θάλασσα τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής (22/1).
Ν.Επιβάτες: Βρέθηκαν δύο άτομα στη θάλασσα και μεταφέρονται στο Παπανικολάου
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr οι δύο Πολωνοί φέρεται να είχαν καταναλώσει υψηλή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια αποφάσισαν να βουτήξουν στη θάλασσα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να πνιγεί, ενώ ο άλλος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, ώστε να σώσουν τους δύο ανθρώπους, ωστόσο στη μία περίπτωση και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Τέλος, η Αστυνομία που βρίσκεται στη Σκάλα Νέων Επιβατών διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αιτία του συμβάντος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Υψηλές δόσεις βιταμίνης C και καρκίνος: Τι αποκαλύπτει η νέα μεγάλη κλινική μελέτη
Νέο ξεκίνημα από την Ομάδα Εθελοντών «Διέξοδος» στο Αίγιο
Το AI προκαλεί σεισμό στη λογοτεχνία με ένα από τα best sellers της χρονιάς
Μπορεί η κρεατίνη να χτίσει μυς στον καναπέ; Τι αποκαλύπτει νέα μεγάλη μελέτη
Γάμος στην Τοσκάνη για Νταμιάνο Νταβίντ και Ντοβ Κάμερον ΦΩΤΟ
