«Τρέχουν» 5.000 προσλήψεις σε Δημόσιο και φορείς με προκηρύξεις ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ

“Τρέχουν” χιλιάδες προσλήψεις σε Δημόσιο και φορείς καθώς αναμένεται να γίνουν προσλήψεις σύμφωνα με τις σχετικές προκηρύξεις το επόμενο διάστημα.

Χιλιάδες προσλήψεις τρέχουν ή πρόκειται να τρέξουν το επόμενο διάστημα σε Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ ή και σε φορείς σύμφωνα με προκηρύξεις που έχουν δημοσιευτεί ή αναμένεται να δημοσιευτούν.

4.000 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και την 1Γ2022
Φυσικά η πρώτη μεγάλη προκήρυξη αφορά την προκήρυξη 2Γ2022 του ΑΣΕΠ η οποία πήρε ΦΕΚ. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν αίτηση από τις 2 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ: 100 μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό
Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού έτους 2022 για την πλήρωση συνολικά εκατό (100) θέσεων Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

ΑΣΕΠ 9Κ2022: Βγήκε η προκήρυξη για πάνω από 170 μόνιμες προσλήψεις στον ΕΦΚΑ
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9K/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν εβδομήντα τριών (173) θέσεων μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης- e-ΕΦΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Διαβάστε αναλυτικά τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ στο DNews

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments