Τριάδα της ΝΕΠ για νέα ρεκόρ στα Γιάννενα
Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ θα πάρει μέρος με τους Τένια Γιαννακοπούλου, Αποστολία Σκούτα και Ανδρόνικο Κωνσταντόπουλο στα Γιάννενα.
Στο κλειστό κολυμβητήριο Ιωαννίνων το διάστημα 11-14/7 θα διεξαχθεί η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων και της νεοσύστατης κατηγορίας Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών ξεχωριστά φέτος από τις υπόλοιπες αναπτυξιακές κατηγορίες, σύμφωνα με απόφαση της ΚΟΕ.
Το κολυμβητικό τμήμα της ΝΕΠ θα πάρει μέρος με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή. Τα κορίτσια της ΝΕΠ στην κατηγορία των Νεανίδων και ο αθλητής στην κατηγορία Νέων Ανδρών. Συγκεκριμένα οι συμμετοχές έχουν ως εξής: Τένια Γιαννακοπούλου (Νεάνιδα) 50μ.-100μ.-200μ. πεταλούδα, Αποστολία Σκούτα (Νεάνιδα Β΄) 50μ. ελεύθ.-50μ.-100μ. πεταλούδα και Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος (Νέος Άνδρας) 50μ.-100μ. ελεύθ.-50μ. πεταλούδα. Μαζί τους η επικεφαλής προπονήτρια της ομάδας μας κ. Λίνα Μαστροπάσκουα. Καλούς αγώνες και καλά αποτελέσματα!

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Πατρών – ΠΑΣΑΠΠ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
Λαμπρός εσπερινός στον Ψαθόπυργο για την Μεταμόρφωση του Σωτήρος ΦΩΤΟ
Ο ουρανός ετοιμάζει υπερθέαμα – Πλησιάζει η πιο εντυπωσιακή αστρονομική ημέρα της χρονιάς
Νέο μοντέλο, νέος agent: Τι φέρνει η Meta
