Τρόμος στον αέρα για τον Β. Κικίλια – Γιατί δεν προσγειώθηκε η πτήση του στην Αθήνα
Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και η ελληνική αντιπροσωπεία δεν κατάφερε λόγω των καιρικών συνθηκών να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Η κακοκαιρία ARIEL επηρέασε και τους επιβάτες της πτήσης Μπαχρέιν – Αθήνα ανάμεσά τους και τον Βασίλη Κικίλια.
Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και η ελληνική αντιπροσωπεία δεν κατάφερε λόγω των καιρικών συνθηκών να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Το αεροσκάφος που επρόκειτο να προσγειωθεί στις 13.15 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε τρεις κύκλους λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της κακοκαιρίας και δεν μπόρεσε να προσγειωθεί.
Τελικά το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Βασίλης Κικίλιας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου προσγειώθηκαν και άλλα σκάφη εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η διάλεξη της Γιώτας Καΐκα-Μαντανίκα «Η δολοφονία του Διονύσιου Φραγκόπουλου και οι αναρχικοί της Πάτρας» ΦΩΤΟ
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
