Τρυπώσαμε στα γυρίσματα του Καρναβαλικού Κομιτάτου – Πλούσιοι, φτωχοί και καμπαρέ στο Σοποτό! – Δείτε ΦΩΤΟ

Το Σοποτό, για τρεις μέρες μετατράπηκε σε στούντιο της «Cinecitta» με χαρακτήρες βγαλμένους από την Ελλάδα του ’50 και του ’60 να γεμίζουν τους δρόμους και τα σοκάκια τους που ερμήνευσαν τα μέλη του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας.

Καρναβαλικού

Πρόσφατα είχαμε γράψει στο pelop.gr για την νέα κινηματογραφική παραγωγή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας με τίτλο «Μουντζωμένοι από τη Μοίρα». Και όπως σας είχαμε πει, τα γυρίσματα – ή η πλειονότητα αυτών καθώς θα υπάρξουν και συμπληρωματικά – πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Σοποτό, στην οικία Σταυρουλοπούλου.

Έτσι, το Σοποτό, ξαφνικά για τρεις μέρες μετατράπηκε σε στούντιο της «Cinecitta» με χαρακτήρες βγαλμένους από την Ελλάδα του ’50 και του ’60 να γεμίζουν τους δρόμους και τα σοκάκια τους. Επρόκειτο φυσικά για τα μέλη του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας, που ακολουθώντας το σενάριο του Λυκούργου Σταυρουλόπουλου, ζωντάνεψαν όλους τους ρόλους που έχουμε γνωρίσει μέσα από δραματικές ταινίες της εποχής. Είδαμε πλούσιους και φτωχούς να βρίσκονται απέναντι, είδαμε ένα καμπαρέ να στήνεται στο χωριό και να ξετυλίγεται η ιστορία, την οποία θα απολαύσουμε σύντομα – ελπίζουμε – στη μεγάλη οθόνη!

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Δημήτρης Κουρμπανάς, ενώ στη διεύθυνση παραγωγής βρίσκουμε τους Γιάννη Γιαννακόπουλο και Γιώργο Ρόδη.

Μια μικρή γεύση για το τι εξελίχθηκε το περασμένο τριήμερο σας δίνουμε σήμερα, μέσα από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε!