Τσαπανίδου για δηλώσεις Μητσοτάκη: «Οι προεκλογικές παροχές δεν πείθουν τους συνταξιούχους»
Η κ. Τσαπανίδου σχολιάζει ότι «οι προεκλογικές παροχές λοιπόν δεν πείθουν τους συνταξιούχους καθώς τις βλέπουν να γίνονται καπνός από την ακρίβεια Μητσοτάκη».
«Ο κ. Μητσοτάκης κατήργησε τη 13η σύνταξη και στέρησε αναδρομικά 2,5 δισ. ευρώ από δώρα και επικουρικές», αναφέρει σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
Παράλληλα η κ.Τσαπανίδου σημειώνει πως «δεκάδες χιλιάδες συντάξεις εκκρεμούν για χρόνια, μία στις δύο βγαίνει με λάθη ή μικρότερα ποσά και τελικά οι μόνες αυξήσεις που είδαν οι συνταξιούχοι φέτος ήταν αυτές που προέβλεπε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ του 2017».
Η κ. Τσαπανίδου σχολιάζει ότι «οι προεκλογικές παροχές λοιπόν δεν πείθουν τους συνταξιούχους καθώς τις βλέπουν να γίνονται καπνός από την ακρίβεια Μητσοτάκη».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
