Τσαπανίδου: «Καλοδεχούμενη κάθε αγωγή και μήνυση κ. Γεωργιάδη»
Το εξώδικο του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέξη Τσίπρα σχολιάζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
«Αντί να ζητήσουν συγγνώμη που τρομοκρατούν και απειλούν εργαζόμενους για να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, στρέφονται με απειλές για αγωγές ακόμη και κατά του Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να τρομοκρατήσουν και την αξιωματική αντιπολίτευση που τους ασκεί κριτική», σημειώνει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
«Καλοδεχούμενη κάθε αγωγή και κάθε μήνυση κ. Γεωργιάδη. Την κριτική μας ωστόσο δε θα την αποφύγετε», συνεχίζει και καταλήγει: «Όσο χρήματα των φορολογούμενων πολιτών καταλήγουν με απευθείας αναθέσεις σε τσέπες λίγων και εκλεκτών, εμείς θα τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Gemini 3.8 Live: Η Google κάνει τη συνομιλία με την AI πιο φυσική και πολύ πιο έξυπνη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Εκπαιδευτική δράση «Η δική μου βιβλιοθήκη» ΦΩΤΟ
Νέα έρευνα της Google δείχνει πώς χρησιμοποιούν οι έφηβοι την AI
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
