Τσίπρας: Ανακοίνωσε στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Αΐβαλή για το Δήμο Πατρέων

Στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Βασίλη Αιβαλή ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Τσίπρας: Ανακοίνωσε στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Αΐβαλή για το Δήμο Πατρέων

Η πανηγυρική προεκλογική Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει σήμερα υπό τον Αλέξη Τσίπρα, όπου εγκρίνονται να ψηφοδέλτια του κόμματος.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο ανακοίνωσε τη στήριξη του κόμματος σε αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, αρχής γενομένης από τον Δήμο της Αθήνας όπου στηρίζει τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, στο Δήμο Πειραιά, τον Γιώργο Γαβρίλη, στην Πάτρα τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αιβαλή, στο Δήμο Περιστερίου τον σημερινό Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη, στη Λάρισα τον Απόστολο Καλογιάννη και στο Αγρίνιο τον Δημήτρη Τραπεζιώτη.

«Στο Δήμο της Πάτρας έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη στήριξή μας στον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Αϊβαλή, σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων» είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Στο δια ταύτα των πολιτικών του μηνυμάτων, ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στα μέλη της ΚΕ , είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί όχι μια δεύτερη αλλά μια …πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσει , έχοντας τη δυνατότητα να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, χωρίς μνημόνια.

Επανέλαβε πως είναι προϋπόθεση η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση προοδευτικής Κυβέρνησης στέλνοντας και μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ: «Αν έρθει το αποτέλεσμα που ζητάμε με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ποια ηγεσία, ποιου δημοκρατικού κόμματος, θα είναι αυτή που θα αποφασίσει να αγνοήσει αυτή τη θέληση, που θα αποφασίσει να επωμιστεί το κόστος για τη χώρα και για την ίδια  μιας σειράς εκλογικών αναμετρήσεων που επιδιώκει η ΝΔ».