Τσίπρας: «Στόχος να ανατρέψουμε τους δυσχερείς συσχετισμούς»

«Η συγκρότηση της νέας εκλογικής επιτροπής αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών, το λαμβάνουμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε καλύτεροι» τόνισε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας: «Στόχος να ανατρέψουμε τους δυσχερείς συσχετισμούς»

Για προσπάθεια αλλαγής των συσχετισμών που προέκυψαν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του μετά την συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής.

«Η συγκρότηση της νέας εκλογικής επιτροπής αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών, το λαμβάνουμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε καλύτεροι» τόνισε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Βάζουμε τον πήχη ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο για ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών αλλά και επίγνωση ότι αυτό που ζητά ο λαός είναι απάντηση στα προβλήματα δικαιοσύνη άμβλυνση ανισοτήτων απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που τον αφορούν»

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως «έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, της μεγάλης δυσκολίας για αυτή την ανατροπή, ταυτόχρονα όμως έχουμε και πλήρη επίγνωση ότι ο λαός ζητά απαντήσεις στα προβλήματα που έχει στην καθημερινότητα. Έχουμε επίγνωση ότι ζητάει Δικαιοσύνη, άμβλυνση των ανισοτήτων, απαντήσεις για την καθημερινότητα και το μέλλον του».

«Η απόφασή μας για το επόμενο διάστημα είναι να επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε τις προγραμματικές θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία. Οι προγραμματικές μας θέσεις θα είναι στο επίκεντρο της καμπάνιας και της προεκλογικής εκστρατείας, με τις θέσεις μας για την ακρίβεια, την παιδεία, την υγεία», επεσήμανε.

 

«Θα μιλήσουμε το επόμενο διάστημα με μεγαλύτερη σαφήνεια για το πως οι πολίτες θα έχουν καλύτερο εισόδημα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να αναδείξουμε το μεγάλο δίλημμα της επόμενης τετραετίας που είναι το ποιος, με ποιους όρους και πως θα διαχειριστεί τα 70 δισ. από Ταμείο Ανάκαμψης. Θα αξιοποιηθούν όλοι και ακόμα περισσότεροι σε αυτό τον στόχο».

«Ευχαριστώ όλους όσοι δέχθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτή την επιτροπή. Στελέχη με εμπειρία, πολιτικά στελέχη που εκφράζουν ότι πιο δημιουργικό και ανήσυχο υπάρχει στην κοινωνία. Τους ευχαριστώ όλους και όλες για τη συμμετοχή τους. Ειδικά να ευχαριστήσω τον σύντροφο Τεμπονέρα που συντονίζει την εκλογική επιτροπή. Θα κινητοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε».

«Θέλω για άλλη μια φορά να απευθυνθώ στα χιλιάδες στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε να δώσουμε μια μάχη με στόχο να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς.

Γνωρίζουμε τη δυσκολία αλλά αυτός είναι ο στόχος. Το επόμενο διάστημα θα είναι για εμάς ένα διάστημα που θα κινητοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε για να απευθυνθούμε σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά. Έχουμε ιστορική οφειλή να αποτρέψουμε την προοπτική και το ενδεχόμενο μιας παντοδυναμίας, μιας δεξιάς ανεξέλεγκτης που θα έρθει να επιβάλει σαρωτικές αλλαγές. Πάμε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς, να αποτρέψουμε την εφιαλτική προοπτική μιας παντοδύναμης και ανεξέλεγκτης δεξιάς».

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: «Να επιστρέψει η παράταξή μας σε κυβερνητική τροχιά»
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Σχεδόν 20.000 ψηφοφόροι πήγαν στις κάλπες μέχρι τις 10 το πρωί
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αχτσιόγλου ή Κασσελάκης; Αχαιοί απαντούν ποιον θα ψηφίσουν - Ολα τα χρηστικά για την ψηφοφορία
 Κουτσούμπας στο 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Η διέξοδος και η ελπίδα υπάρχει στο δρόμο του λαού