Τζανάκης – Κορονοϊός: Πάνω από 50.000 τα πραγματικά κρούσματα κάθε μέρα
Σε περισσότερα από 50.000 ημερησίως υπολογίζονται τα πραγματικά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, όπως εκτίμησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.
«Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ περισσότερα κρούσματα κορονοϊού από αυτά που δηλώνονται» τόνισε ο καθηγητής. «Νομίζω είναι πάνω από 50.000 ημερησίως», πρόσθεσε. Όσο για την κορύφωση στον αριθμών τον λοιμώξεων, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να έρθει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.
«Είμαστε πολύ κοντά στην κορύφωση, όπου κατά μέσο όρο μπορεί να δούμε 30.000 κρούσματα ημερησίως». Εξήγησε δε ότι η κορύφωση θα είναι παρατεταμένη και θα διαρκέσει όλο τον Ιούλιο.
Για τη χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου για τον κορονοϊό επανέλαβε ότι είναι ισχυρή η σύσταση για τους άνω των 60, ενώ για άτομα ηλικίας 50 έως 60 ετών ανέφερε ότι θα πρέπει να συζητήσουν το θέμα με τον γιατρό τους γιατί εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Η Κοίμηση της Θεοτόκου στον Καταρράκτη Πατρών ΦΩΤΟ
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Αχαΐα: Συνεχίζει τις περιοδείες ο Σπ. Σκιαδαρέσης ΦΩΤΟ
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
