Βαρουφάκης από Λάρισα: Ευκαιρία οι ευρωεκλογές να τιμωρήσουν οι πολίτες το ελληνικό και ευρωπαϊκό κατεστημένο

Ο κ. Βαρουφάκης, ανέφερε ότι “η Ευρωβουλή είναι η μόνη Βουλή στον κόσμο που δεν νομοθετεί” και υποσχέθηκε δύο πράγματα στους πολίτες: “Πρώτον θα εκμαιεύουμε εσωτερική πληροφόρηση για όλα τα σχέδια που απεργάζονται οι ισχυροί εναντίον των πολιτών και δεύτερον θα τους ξεμπροστιάσουμε”.

Βαρουφάκης

“Οι ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία να πάρουν θέση οι πολίτες σε όλα αυτά που γίνονται εναντίον τους”, δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης από τη Λάρισα, ζητώντας “να τιμωρήσουν το ελληνικό και ευρωπαϊκό κατεστημένο”.

Σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας ο κ. Βαρουφάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “έχουμε ένα κράτος που λειτουργεί εναντίον των πολιτών. Στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου έχουμε εταιρείες που πήραν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το 2018 για να κάνουν έργα, δεν έκαναν τίποτα και πλημμυρίσατε ξανά με τους αγρότες να μην έχουν αποζημιωθεί.

Έχουμε την τραγωδία των Τεμπών και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ευρώπη μας επέβαλε να πουλήσουμε τα τρένα σε δύο πτωχευμένες εταιρείες, μια ελληνική και μία ιταλική και δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι κάποια στιγμή θα φτάναμε σ’ αυτό το έγκλημα. Έχουμε αγροτική γη που κατάσχεται από τους αγρότες λόγω των χρεών σε τράπεζες και βάζουμε φωτοβολταϊκά σε παραγωγική γη, σε μια χώρα που έχει επισιτιστικό πρόβλημα. Την ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά την αγοράζετε πανάκριβα. Σας κλέβουν δηλαδή κανονικότατα. Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα μιας κυβέρνησης και μιας Ευρώπης που δουλεύει εναντίον σας”.

Κλείνοντας ο κ. Βαρουφάκης, ανέφερε ότι “η Ευρωβουλή είναι η μόνη Βουλή στον κόσμο που δεν νομοθετεί” και υποσχέθηκε δύο πράγματα στους πολίτες: “Πρώτον θα εκμαιεύουμε εσωτερική πληροφόρηση για όλα τα σχέδια που απεργάζονται οι ισχυροί εναντίον των πολιτών και δεύτερον θα τους ξεμπροστιάσουμε”.

Πηγή: ertnews

Διαβάστε επίσης:

 

Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες των εφοριακών της Χαλκίδας: «Δώσε 20.000 ευρώ και θα σε ξεχάσουμε» ΒΙΝΤΕΟ

Λιμάνι Πειραιά: Ο «Pablo», το καρτέλ με τα 210 κιλά κοκαΐνης και τα όπλα στη Λατινική Αμερική

Καρυστιανού προς Μητσοτάκη: «Αν δεν μου απαντήσετε, να παραιτηθείτε»

Σούνακ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν συντριπτική ήττα

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop