Βασίλης Αϊβαλής: Ανακοινώνει σήμερα σήμερα την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Πατρέων – Παρουσίαση συνδυασμού

Ο Βασίλης Αϊβαλής ανακοινώνει σήμερα Δευτέρα 28/11/2022, τη νέα του δημοτική παράταξη που θα έχει το όνομα «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι». Στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ θα δώσουν το «παρών» και οι πρώτοι υποψήφιοι και υποστηρικτές

Βασίλης Αϊβαλής

Ο Βασίλης Αϊβαλής θέλει να κάνει την «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» και σήμερα το μεσημέρι στις 12 ανακοινώνει επίσημα τον συνδυασμό του που θα διεκδικήσει τη δημαρχία στις δημοτικές εκλογές του 2023.

ΣΚΕΨΕΙΣ, ΦΗΜΕΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ

Οι σκέψεις χρόνων μετατράπηκαν σε φήμες τους τελευταίους μήνες. Οι φήμες δεν ήταν τυχαίες καθώς από τις αρχές του 2022, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», είχαν ξεκινήσει οι πρώτες ζυμώσεις και βολιδοσκοπήσεις από την πλευρά του προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας σε Πατρινούς του ευρύτερου κύκλου του. Ολα τα ανωτέρω οδήγησαν τον Βασίλη Αϊβαλή σε ένα συμπέρασμα: Ηρθε η ώρα να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Πατρέων.

Στις λίστες του νέου συνδυασμού βρίσκονται ήδη πολλά ονόματα, με ορισμένα από αυτά να αναμένεται να προκαλέσουν κρότο όταν γίνουν γνωστά, καθώς εκπροσωπούν σημαντικούς φορείς και θεσμούς της πόλης. Αρκετά από αυτά τα νέα στελέχη της παράταξης θα δώσουν το «παρών» σήμερα Δευτέρα 28/11/2022, στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών, με τη συνέντευξη Τύπου να αναμένεται με ενδιαφέρον και ως προς αυτό το σκέλος.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
O Βασίλης Αϊβαλής θα ανακοινώσει το όνομα της παράταξης που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», τη διακήρυξη της παράταξης και θα μιλήσει για τη στόχευση της υποψηφιότητάς του και για την χρονική συγκυρία που επιβάλλει αλλαγή και νέους ανθρώπους στον Δήμο της Πάτρας.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ «ΚΟΜΜΑΤΑ»

Ενας ακόμα παράγοντας που παραδοσιακά παίζει ρόλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι οι στηρίξεις των κομμάτων. Με βάση τα ρεπορτάζ, το όνομα του Βασίλη Αϊβαλή έχει συζητηθεί έντονα, τόσο στη Χαριλάου Τρικούπη και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην Κουμουνδούρου και το ΣΥΡΙΖΑ. Τα δύο κόμματα της κεντροαριστεράς είναι γνωστό ότι αναζητούν πρόσωπα σε Αττική και περιφέρεια που θα μπορούσαν να στηριχθούν ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις νίκες. Η συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων θα είναι άτυπη, αλλά έχει τη σημασία της καθώς οι μηχανισμοί τους είναι εξαιρετικά πιθανό να στηρίξουν τον Β. Αϊβαλή καθώς χαίρει της εκτίμησης των επιτελείων της Τρικούπη και της Κουμουνδούρου.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments