Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Πότε θα επιστρέψει στις φυλακές
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε μπει στο νοσοκομείο Λάρισας καθώς είχε κολλήσει κορονοϊό στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται ύστερα από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.
Ύστερα από 69 μέρες στη ΜΕΘ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από την Εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε μπει στο νοσοκομείο Λάρισας καθώς είχε κολλήσει κορονοϊό στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται ύστερα από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.
Στο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί στις 7 Μαρτίου και δυο μέρες μετά κρίθηκε σκόπιμο να μπει στη ΜΕΘ καθώς είχε υποκείμενα νοσήματα. Στη ΜΕΘ, όμως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος κόλλησε και ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, με αποτέλεσμα η παραμονή του εκεί να παραταθεί.
Σήμερα (18.05.2022), όμως, πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, όπου θα παραμείνει έως ότου κριθεί ότι είναι ικανός να επιστρέψει στη φυλακή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιάννης Μπέζος: Φέτος κάνω την τελευταία μου σειρά πολλών επεισοδίων, κουράστηκα
Η Nothing παρουσίασε τα Headphone (1) Pro με 68 ώρες αυτονομίας
iOS 27: Γιατί δεν ενεργοποιούνται οι νέοι γονικοί έλεγχοι της Apple και ποια ρύθμιση απαιτείται
Η Κατερίνα Λιόλιου τραγούδησε το «Δι’ Ευχών» της Χαρούλας Αλεξίου
Η Google καταργεί τα Gemini Gems και η αλλαγή που αφήνει εκτός τους δωρεάν χρήστες
