Βούλα: Πυροβόλησαν 16χρονο στο πόδι – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών
Ένας 16χρονος τραυματίστηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στη Βούλα. Μεταφέρθηκε με διαμπερές τραύμα στο νοσοκομείο.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, στην οδό Κολοκοτρώνη, στη Βούλα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που άνοιξαν πυρ χθες το βράδυ εναντίον του 16χρονου και του φίλου του που ήταν μαζί του.
Πληροφορίες από την ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, το οποίο πλησίασε δύο 16χρονους.
Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και μόλις τον είδαν οι δύο ανήλικοι ξεκίνησαν να τρέχουν.
Τότε ένας από τους επιβαίνοντες στο όχημα πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο και πέτυχε έναν 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα στο πόδι.
Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης έναν κάλυκα.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
