Βουλγαρία: Drone που μετέφερε εκρηκτικά προσγειώθηκε στο Τιουλένοβο
Έστειλε ειδική μονάδα για να επιθεωρήσει και να εξουδετερώσει το drone.
Το υπουργείο Άμυνας της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι έστειλε ειδική μονάδα για να επιθεωρήσει και να εξουδετερώσει drone που φέρει εκρηκτικά και προσγειώθηκε την Κυριακή (17.09.2023), το βράδυ στην πόλη Τιουλένοβο στην Μαύρη Θάλασσα.
Μετά την επιθεώρηση του drone, η Βουλγαρία (χώρα – μέλος του NATO θα αποφασίσει τον τρόπο απόρριψής του), αναφέρει το υπουργείο Άμυνας στην ανακοίνωσή του, στην οποία προσθέτει ότι η ομάδα εστάλη κατόπιν αιτήματος των περιφερειακών αρχών.
Το Τιουλένοβο, μια τουριστική πόλη, βρίσκεται σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από τα σύνορα με τη Ρουμανία και απέναντι από την Κριμαία, την ουκρανική χερσόνησο που έχει προσαρτήσει η Ρωσία.
Σύμφωνα με το newsit, το site Nova.bg ανέφερε επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες ότι το drone αυτό έχει μήκος 3-3,5 μέτρων και ότι έφερε εκρηκτικά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς λειτουργούν τα βίντεο 90 λεπτών στο Instagram: Ο οδηγός για τη νέα λειτουργία Features
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Αίγιο: Παρουσία του Ιερώνυμου οι εκδηλώσεις στο 2ο Δημοτικό ΦΩΤΟ
Airbnb 2026: Πότε θεωρείται βραχυχρόνια και πότε μακροχρόνια μίσθωση, φόροι, τέλη και η απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
