Βουλή: Ειδικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους βουλευτές
Ο μηχανισμός της Βουλής έχει κινητοποιηθεί ζητώντας από τους υπαλλήλους να προσκομίσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους, ώστε να φανεί ποιοι παραμένουν ανεμβολίαστοι.
Με την υποχρέωση να πραγματοποιούν δύο τεστ την εβδομάδα για τον κορονοϊό ως απαραίτητη προϋπόθεση παρουσίας στη Βουλή, θα προσέρχονται στην Ολομέλεια και στο βήμα οι ανεμβολίαστοι βουλευτές.
Όπως τόνισε από την έδρα ο αντιπρόεδρος, Νικήτας Κακλαμάνης, οι ανεμβολίαστοι ήταν 6 και μετά την περίπτωση Πολάκη, μειώθηκαν σε 5, θα έχουν την ίδια ακριβώς μεταχείριση με τους υπάλληλους και τηρώντας τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να κάνουν τα δύο εβδομαδιαία τεστ που θα ελέγχονται από τους αρμόδιους γιατρούς, προκειμένου να μπορούν να μπαίνουν στο κτήριο και να τοποθετούνται από το βήμα.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός της Βουλής έχει ήδη κινητοποιηθεί ζητώντας από τους υπαλλήλους να προσκομίσουν (όχι καταθέσουν) τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους, προκειμένου να καταδειχθεί ποιοι παραμένουν ανεμβολίαστοι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέα μελέτη δίνει απάντηση στο πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Διάλεξη του Chris Lorenz από τις Εκδόσεις του Πανεπιστημίου Πατρών
HTC VIVE Eagle: Τα AI γυαλιά της HTC έρχονται στην Ευρώπη με Gemini και ChatGPT
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
