Βραδιές με δυνατά ντεσιμπέλ: Στο αυτόφωρο πέντε για ηχορύπανση σε Πάτρα και Αιγιάλεια
Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για παραβάσεις ηχορύπανσης οδήγησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων σε Πάτρα και Αιγιάλεια, μετά από καταγγελίες για διατάραξη της κοινής ησυχίας.
Πέντε άτομα συνελήφθησαν χθες, τα ξημερώματα και αργά το βράδυ, σε Πάτρα και Αιγιάλεια, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για ηχορύπανση, με τις δικογραφίες να διαβιβάζονται στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών συνέλαβαν δύο άτομα στην Πάτρα, τα οποία είχαν διοργανώσει εκδήλωση σε υπαίθριο χώρο, με ζωντανή μουσική από ορχήστρα, προκαλώντας διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας πραγματοποίησαν συλλήψεις δύο ανδρών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα με ενισχυτή, πέραν των ορίων της άδειας μουσικών οργάνων. Η ένταση της μουσικής προκάλεσε επίσης διατάραξη της κοινής ησυχίας.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας, που είχε διοργανώσει υπαίθρια εκδήλωση με μουσική σε υψηλή ένταση, ενοχλώντας τους κατοίκους της περιοχής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προκήρυξη για 19 προσλήψεις Τεχνικών Ειδικών Καθηκόντων στην Πυροσβεστική
Φεστιβάλ Ρυζιού: Στόχος η ενίσχυση της παραγωγής και της προστιθέμενης αξίας
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
Εισαγωγή πληγέντων από φυσικές καταστροφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2026-2027
Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών: Νέες εικαστικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες
