«Βράζουν» στη Γαλήνη με τη διαιτησία, η μάχη επιβίωσης συνεχίζεται

Έφτασαν στο αμήν και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους

Γαλήνη

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το Κυριακάτικο δραματικό παιχνίδι της Γαλήνης με την Καλαμάτα’80 στη Γ’ εθνική και την ήττα μετά από παράταση, όμως η διαιτησία ακόμη δεν έχει ξεχαστεί.

Και όπως λένε πολλοί όχι άδικα, καθώς τα λάθη τους ήταν καθοριστικά έτσι ώστε η Γαλήνη να ηττηθεί χάνοντας μαζί και έναν πολύτιμο βαθμό που μένει να φανεί το πόσο θα μετρήσει στο τέλος της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο πάντα ήρεμος και πράος πρόεδρος της Γαλήνης Πολύκαρπος Ευθυμάκης «βγήκε από τα ρούχα» του με αυτά που είδε στο  Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Π. Αλεξιώτισσα και δυστυχώς όπως τονίζουν στην ομάδα της Πάτρας, η εικόνα αυτή δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά.

«Ημασταν κόσμιοι, δεν βρίσαμε κανέναν. Ο πάγκος της Καλαμάτας φώναζε και έδωσε τεχνική ποινή σε εμάς αντί γι’ αυτούς. Τους έδωσαν τρεις βολές αντί για δύο. Εχουμε βίντεο για όλα αυτά.

Ο προπονητής μας ζήταγε από τους διαιτητές να μάθει τι είναι βήματα και μας απάντησαν ότι δεν τους ενδιαφέρει», ήταν τα λόγια του.

Πάντως στην Γαλήνη κάτι τέτοιες «γκρίζες» συμπεριφορές τους πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν μέχρι εσχάτων για να σωθεί η ομάδα.

Η Γαλήνη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα τρία κλασικά τοπικά ντέρμπι με Προμηθέα 2014, Παναχαϊκή και Γλαύκο/Έσπερο, πριν μάθει τον αντίπαλό της στο ξεκίνημα των πλέι-άουτ.