Βρετανία: Άρση των εναπομεινάντων περιορισμών στις 19 Ιουλίου
“Η 19η Ιουλίου παραμένει η ημερομηνία στόχος μας. Ο πρωθυπουργός την χαρακτήρισε ημερομηνία λήξης. Για μένα, η 19η Ιουλίου δεν είναι μόνο το τέρμα, αλλά η αρχή ενός συναρπαστικού νέου ταξιδιού για τη χώρα μας” δήλωσε ο βρετανός υπουργός Υγείας.
Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ επιβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση θα άρει στις 19 Ιουλίου τους περισσότερους από τους εναπομείναντες περιορισμούς της Covid-19, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα «περιμένει λεπτό παραπάνω» για να επιστρέψει την ελευθερία πίσω στο κοινό.
«Μολονότι αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στο βήμα 4, δεν βλέπουμε κανένα λόγο να προχωρήσουμε πέρα από τις 19 Ιουλίου», δήλωσε στην Βουλή, λέγοντας ότι πέρασε την πρώτη μέρα στο νέο του πόστο, μελετώντας τα δεδομένα κρουσμάτων, θανάτων και νοσηλειών.
«Η 19η Ιουλίου παραμένει η ημερομηνία στόχος μας. Ο πρωθυπουργός την χαρακτήρισε ημερομηνία λήξης. Για μένα, η 19η Ιουλίου δεν είναι μόνο το τέρμα, αλλά η αρχή ενός συναρπαστικού νέου ταξιδιού για τη χώρα μας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Τα Google Pixel 11 Pro και Pro XL φέρνουν Tensor G6, 3.600 nits, zoom 120x και νέο HiLight
Προεόρτια Ιερά Αγρυπνία στο ναό του Αγίου Δημητρίου Πατρών ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Το Google Pixel 11 μεταφράζει τη νοηματική σε κείμενο
Οι Θεομητορικοί ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
