Βρετανία: «Έσβησε» ο 6χρονος που είχε πέσει στη παγωμένη λίμνη κοντά στο Μπέρμιγχαμ
«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι σήμερα το απόγευμα ο 6χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχασε τη μάχη» με τον θάνατο, ανέφερε στο Twitter η αστυνομία του Γουέστ Μίντλαντς.
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ένα αγοράκι έξι ετών, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, αφού έπεσε σε παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία την Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Άλλα τρία αγόρια, ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, είχαν ανασυρθεί το απόγευμα της Κυριακής από τα παγωμένα νερά της λίμνης Μπαμπς Μιλ στο Σόλιχαλ, κοντά στο Μπέρμιγχαμ και πέθαναν λίγο αργότερα.
Η Βρετανία πλήττεται από κύμα ψύχους και χιονοπτώσεις που κάλυψαν μεγάλο μέρος της χώρας τη νύχτα της Κυριακής και τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία το βράδυ της Κυριακής ήταν η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί φέτος.
«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι σήμερα το απόγευμα ο 6χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχασε τη μάχη» με τον θάνατο, ανέφερε στο Twitter η αστυνομία του Γουέστ Μίντλαντς.
Οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες στη λίμνη αφού υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι και άλλα παιδιά μπορεί να είχαν πέσει μέσα όταν έσπασε ο πάγος. Σήμερα όμως ανακοίνωσαν ότι η έρευνα αυτή έχει πλέον ολοκληρωθεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ευρωπαϊκό έργο GreenSentinel για προστασία της βιοποικιλότητας στην Αιγιάλεια
Νέα τεχνολογία μειώνει την μυρωδιά των σκουπιδιών ακόμη και τις ζεστές ημέρες
Γερμανία: Σε ισχύ ο νέος κανονισμός MiSpeL για την αμφίδρομη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Αγιασμός στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Dolby Atmos με λιγότερα από 100 ευρώ γίνεται;
