Βρετανία: Η μετάλλαξη Όμικρον δεν αύξησε τις νοσηλείες των ηλικιωμένων
Η μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού δεν έχει οδηγήσει σε αύξηση των νοσηλειών των ηλικιωμένων στη Βρετανία.
Αυτό αναφέρουν οι επιστημονικοί σύμβουλοι στη Βρετανία σε υπόδειξή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και παρά το γεγονός πως υπήρξαν περισσότερα κρούσματα σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.
“Η αύξηση των νοσηλειών, η οποία αναμένεται μετά την παρατηρούμενη αύξηση των κρουσμάτων στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες, δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής”, αναφέρεται στα πρακτικά της συνεδρίασης της 13ης Ιανουαρίου της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας Εκτάκτων Καταστάσεων (SAGE).
“Αυτό μπορεί να οφείλεται στα υψηλότερα επίπεδα προστασίας κατά της νοσηλείας από τα εμβόλια, στην βραδύτερη εξασθένηση της προστασίας από τα εμβόλια, ή στον αντίκτυπο συμπεριφορών πρόληψης μεταξύ των πιο ευάλωτων και αυτών που τους περιβάλλουν”, διευκρινίζει η SAGE.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στον Ανω Κλείτορα ΦΩΤΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Γάμος-έκπληξη για Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Στη Μύκονο η Ελένη Πετρουλάκη με την 21χρονη κόρη της ΦΩΤΟ
