Βρετανία: Πυροσβέστες φωτογράφιζαν πτώματα γυναικών μετά από τροχαία – Αστειεύονταν για τα εσώρουχά τους

Σε συνέντευξή της στο ITV, μια γυναίκα πυροσβέστης της υπηρεσίας δήλωσε: «Υπάρχουν φωτογραφίες από ατυχήματα, μερικές φορές μπορείς να δεις ακόμα και το πτώμα στο ατύχημα».

firemen

Ένα απίστευτο και εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, με πυροσβέστες να φωτογραφίζουν πτώματα γυναικών μετά από τροχαία, προκειμένου να σχολιάζουν και να κάνουν χιούμορ με την παρέα τους.

Πυροσβέστες της Υπηρεσίας του Dorset και του Wiltshire φωτογράφιζαν πτώματα γυναικών μετά από τροχαία. Συνάδελφός τους στην υπηρεσία υποστήριξε ότι είδε ανθρώπους να σχολιάζουν τον τύπο των εσωρούχων που φορούσαν γυναίκες μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί, μετά από καταγγελίες, ότι πυροσβέστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Dorset και του Wiltshire φέρονται να φωτογράφιζαν πτώματα γυναικών.

Το ITV News ανέφερε ότι οι εικόνες «μοιράστηκαν» σε μια ομάδα WhatsApp στην οποία άνδρες πυροσβέστες φέρονται να έκαναν υποτιμητικά σχόλια για τα θύματα.

Σε συνέντευξή της στο ITV, μια γυναίκα πυροσβέστης της υπηρεσίας δήλωσε:

«Υπάρχουν φωτογραφίες από ατυχήματα, μερικές φορές μπορείς να δεις ακόμα και το πτώμα στο ατύχημα».

«Το να ανασύρεις το σώμα κάποιου νεκρού θα έπρεπε να σε διαλύει, όχι να σε κάνει να θέλεις να το βγάλεις φωτογραφίες, μόνο και μόνο για να αστειευτείς αργότερα».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι είδε ανθρώπους να σχολιάζουν ακόμα και το είδος των εσωρούχων που φορούν οι γυναίκες στο τροχαίο.

Ο Ben Ansell, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Dorset and Wiltshire Fire and Rescue, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί καθώς υπάρχουν ισχυρισμοί για εγκληματική συμπεριφορά.

Η υπηρεσία αναθέτει ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς, κατά τη διάρκεια της οποίας όλες οι γυναίκες του προσωπικού θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν σε ανεξάρτητο οργανισμό.

Έχει επίσης δημιουργήσει μια εμπιστευτική γραμμή βοήθειας, στην οποία το προσωπικό μπορεί να καλέσει για τυχόν “άμεσα ζητήματα” ως αποτέλεσμα αυτών των ισχυρισμών.

Ο κ. Ansell δήλωσε: «Τα θέματα αυτά είναι άκρως ανησυχητικά και παίρνουμε εξαιρετικά σοβαρά τέτοιου είδους ισχυρισμούς».

«Είμαστε εξαιρετικά σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι όταν ακούσαμε για αυτούς τους ισχυρισμούς».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments