Ξεκινά η δράση για το τουρνουά «Σπύρος Αβράμης»
Οι αγώνες αποτελούν πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών υποψρεώσεων της ομάδας
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η δράση του breach soccer στην Πάτρα με την έναρξη σήμερα του «7th International Beach Soccer Cup Spyros Avramis». Η διοργάνωση, που τιμά τη μνήμη του ιδρυτή της Νάπολης Πατρών και διεθνή αθλητή Σπύρου Αβράμη, θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο άμμου «Σπύρος Αβράμης», πίσω από το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Για τρεις ημέρες, η πόλη θα γεμίσει δράση, ένταση και συναρπαστικά παιχνίδια, με ομάδες που έχουν σημαντική διεθνή παρουσία. Η Νάπολη Πατρών, εκπροσωπώντας δυναμικά το ελληνικό beach soccer, συνεχίζει να σαγηνεύει με την 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και την παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό.
Κουνδουράκης: «Στενάχωρη μέρα για τον ΝΟΠ»
Στη διοργάνωση συμμετέχουν επίσης η πρωταθλήτρια Γαλλίας Marseille Beach Team, η Πάφος από την Κύπρο, η πολωνική KP Lodz, η γαλλική As Etaples και ο Αστέρας Λεοντίου, ομάδα που φέτος φιλοδοξεί να αφήσει έντονο αποτύπωμα. Οι αναμετρήσεις αναμένεται να προσφέρουν γρήγορο ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, ενισχύοντας τη διεθνή απήχηση του θεσμού.
Πρόγραμμα Αγώνων:
8 Μαΐου: 18:00 & 19:30
9 Μαΐου: 11:00, 12:30, 18:00 & 19:30
10 Μαΐου: 17:30 (μικρός τελικός) / 19:00 (μεγάλος τελικός)
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
