Ξεκίνησαν οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών

Τι θα πρέπει να κάνουν οι γονείς που τους έχει εγκριθεί voucher και επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους στη νέα σχολική χρονιά 2021-2022 μέσω ΕΣΠΑ στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών

βρεφοκομειο

Από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών, ανακοινώνεται η έναρξη και η διαδικασία εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ για το έτος 2021-2022. Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών θα εξυπηρετήσει παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2018 έως και 28/02/2021  (υποχρ.εκπ. έως και 6 μηνών)

Οι γονείς που τους έχει εγκριθεί voucher και επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους στη νέα σχολική χρονιά 2021-2022 μέσω ΕΣΠΑ στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών θα πρέπει:

Να αποστείλουν το voucher ηλεκτρονικά στο mail του Σταθμού  στο  HYPERLINK “mailto:vrefokopatras@hotmail.com” vrefokopatras@hotmail.com ή με φυσική παρουσία στα γραφεία του Σταθμού (Σωτηριάδου 6, 2Ος όροφος, Γραμματεία) και σε χρονικό διάστημα από Παρασκευή 20/08/21  – Τρίτη 24/08/21.

Στο mail θα πρέπει να αναφέρονται:

Στο Θέμα τίτλος «voucher 21-22 ‘Ονομ/μο ωφελούμενης’»

Στο Σώμα κειμένου

ο κωδικός αριθμός ηλεκτρονικής αίτησης

η ημ/νια γέννησης του παιδιού

το πατρώνυμό του

κινητό επικ. μητέρας

κινητό επικ. πατέρα

Τετάρτη 25/08/21 θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν στο ιστολόγιο του Σταθμού  HYPERLINK “http://vrefokopatras.blogspot.com/” http://vrefokopatras.blogspot.com/. Αν τα voucher που λάβει ο Σταθμός είναι λιγότερα από τις διαθέσιμες θέσεις ΕΣΠΑ, τότε θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, αλλιώς η επιλογή θα γίνει με μοριοδότηση βάσει των μορίων που θα αναρτήσει η ΕΕΤΑΑ στους οριστικούς πίνακες αποτελεσμάτων.

Πέμπτη 26/08/21 – Τρίτη 31/08/21 οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του Σταθμού (Σωτηριάδου 6, 2Ος όροφος, Γραμματεία) για την υπογραφή της σύμβασης.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ