Ξημερώματα με… ντεσιμπέλ: Σύλληψη δύο ιδιοκτητών μαγαζιών στην Αιγιαλεία για ηχορύπανση
Η μουσική έπαιζε δυνατά, αλλά όχι για πολύ. Δύο καταστηματάρχες στην Αιγιαλεία βρέθηκαν με χειροπέδες όταν ο ήχος τους ξεπέρασε το νόμιμο όριο και χτύπησε «κόκκινο» στην ενόχληση.
Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχές της Αιγιαλείας, δύο ημεδαποί άνδρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας.
Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν να λειτουργούν ως ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία αναπαραγόταν μουσική μέσω ηχητικών εγκαταστάσεων, με την ένταση να υπερβαίνει τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη που προβλέπεται από τη νομοθεσία.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη των υπευθύνων και σχημάτισαν σε βάρος τους τις προβλεπόμενες δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί κοινής ησυχίας και λειτουργίας καταστημάτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Πάτρα: Δηλώσεις συμμετοχής για τον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος»
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η Ενωση Τέμενης στο Ο.ΠΑ.ΚΕ. ΟΤΕ ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
