Υεμένη: Έκρηξη κοντά σε πλοίο
«Ο καπετάνιος ανέφερε μια έκρηξη πλησίον του πλοίου».
Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε πλοίο στα ανοικτά των ακτών στη νότια Υεμένη την Πέμπτη (16/02/2024), ανέφερε η υπηρεσία ναυτικής ασφάλειας της Βρετανίας (UKMTO), προσθέτοντας ότι το πλήρωμα του πλοίου είναι ασφαλές.
«Ο καπετάνιος ανέφερε μια έκρηξη πλησίον του πλοίου» στα ανατολικά της πόλης Άντεν, ανακοίνωσε η UKMTO, προσθέτοντας ότι το πλοίο κατευθυνόταν από την Υεμένη προς το επόμενο λιμάνι κατάπλου.
Η εταιρεία Ambrey για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας ανέφερε ότι ένα βλήμα ανατινάχθηκε σε απόσταση 100 ναυτικών μιλίων από το πλοίο, αλλά δεν το χτύπησε.
Σύμφωνα με το newsit, οι Χούθι στοχοποιούν εμπορικά σκάφη με drones και πυραύλους στην Ερυθρά Θάλασσα από τα μέσα Νοεμβρίου, κάνοντας λόγο για ενέργειες στις οποίες προβαίνουν σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους στον πόλεμό τους στη Γάζα κατά του Ισραήλ.
Διαβάστε επίσης:
Οι αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα την Τρίτη – «Κλείδωσε» το συλλαλητήριο
Πεδίο μάχης το ΑΠΘ – Επεισόδια με πέτρες και χημικά
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Αντάμωμα στο λιβάδι της Λουκά στο Βραχνί ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Πολιτιστική εκδήλωση των Μιτοπολιανών στο Μαζαράκι ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
