Υπ. Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα μείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου.
Τηλεκπαίδευση, αποφάσισε το υπ. Παιδείας, για τους μαθητές σχολείων των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία με αποφάσεις της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είτε έχει ήδη αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας τους με αποφάσεις των οικείων Δήμων, λόγω έκτακτων αναγκών, διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου:
Αναστέλλεται, για αύριο, 30/1/2024, η λειτουργία σχολείων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους Δήμους της χώρας, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και στα σχολεία, στα οποία, έχει ήδη αποφασισθεί η αναστολή λειτουργίας τους από τους οικείους Δήμους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.
Υπενθυμίζεται, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Διαβάστε επίσης:
Επίσημη ανακοίνωση της Συνόδου των Πρυτάνεων για τις ψηφιακές εξετάσεις – Τι αποφασίστηκε
«Ο Άλλος άνθρωπος»: Φωτογραφία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου να παίζει τυχερά παιχνίδια
Οπαδική βία: Το χρονοδιάγραμμα για τα μέτρα – Από 6 Μαρτίου οι κάμερες, από 9 Απριλίου η ταυτοποίηση
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συνάντηση ενημέρωσης, επικοινωνίας και προβληματισμού από την Ε.Γ.Ε. Αιγίου ΦΩΤΟ
Πώς καθαρίζεις την καφετιέρα (γαλλικού ή espresso)
Η Meta αποκτά την Conductor για να ανταγωνιστεί το Claude Code και το Codex
Ψηφιακή πλατφόρμα IMPACT για τους πολίτες της Αιγιάλειας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι μαζεύεται στα μαξιλάρια και πώς τα καθαρίζεις
