Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Στο «τραπέζι» για Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό και ΕΚΑΒ
Επόμενες κατηγορίες εργαζομένων για τις οποίες συζητείται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι τμήματα και ειδικές μονάδες σε Πυροσβεστικό Σώμα, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα αλλά και στο ΕΚΑΒ.
Στο «τραπέζι» της συζήτησης μπαίνει το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε Αστυνομία, Πυροσβεστική Λιμενικό και ΕΚΑΒ.
Όπως μετέδωσε το OPEN κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσαων, τμήματα και ειδικές μονάδες σε Πυροσβεστικό Σώμα, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα αλλά και στο ΕΚΑΒ θα είναι οι επόμενες κατηγορίες εργαζομένων για τις οποίες αναμένεται θα συζητηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.
Αυτή η συζήτηση ξεκινάει μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που απέρριψε την προσφυγή υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Παρουσιάζεται στο Ρίο το συλλεκτικό livre d’artiste «Ανάγλυφα»
ΔΥΠΑ: Ευκαιρία καριέρας στον τουρισμό με αμοιβή και ασφάλιση – Πώς κάνεις αίτηση για τις 7 ΠΕΠΑΣ
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
