Υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως τον Οκτώβριο ο Κώστας Μητρόπουλος

Κώστας Μητρόπουλος: «Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως.»

Υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως τον Οκτώβριο ο Κώστας Μητρόπουλος

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Μητρόπουλου για τη Δημαρχεία στη Ζαχάρω:

«Σήμερα, σας καλώ να ξεκινήσουμε την προσπάθεια να κλείσει ουσιαστικάμια περίοδοςανυπαρξίας και ανεπάρκειας, ώστε να ανατείλει μια νέα εποχή για τον τόπο μας. Να διώξουμε την απαισιοδοξία και την παραίτηση,για να καταφέρει η περιοχή μας να αξιοποιήσει όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να ισχυροποιήσει την ανταγωνιστικότητα και την ελκυστικότητά της.

Να σταματήσει η αγωνία, η θλίψη και η άγνοια για το τι τελικά συμβαίνει στον τόπο μας, στο παράθίναλός, στον Καϊάφα, στον Κυπαρισσιακό, στην ολοκλήρωση της Εθνικής Οδού. Να αποκτήσουμε γνώση και συμμετοχή. Να τελειώσουμε με τους αιφνιδιασμούς, το παρασκήνιο και την αδιαφορία.

Να συνεργαστούμε και να πετύχουμε το μεγάλο στόχο:να αναπτύξουμε και να θεμελιώσουμεστοΔήμο μας τηνταυτότητα ενός τόπουμε υψηλή ποιότητα ζωής και ανταγωνιστική παραγωγική βάση, ικανοποιώντας τις ανάγκες των κατοίκων, τις επιθυμίες των επισκεπτών και τις οικονομικές φιλοδοξίες του παραγωγικού δυναμικού.

Με μια στρατηγική:

-οργανωμένης και επιτυχούς διεκδίκησης δημοσίων και ευρωπαϊκών πόρων,

-θετικής αξιοποίησης τής δημοτικής περιουσίας και του περιβάλλοντος τής πόλης μας, σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις,

-προσέλκυσης επενδύσεων για την ανάπτυξη καινοτομίας και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας στους τομείς της εκπαίδευσης και της αγροτικής ανάπτυξης,

– του θεματικού τουρισμού και πολλά ακόμη,

έτσι ώστε να δημιουργήσουμε αυξημένη ανταγωνιστικότητα και ελκυστικότητα, κοινωνική συνοχή και οικονομική ανάπτυξη.Με σεβασμό στο Περιβάλλον που ζούμε και στην Κοινωνία μας. Να κρατήσουμε τους νέους ανθρώπους στον τόπο μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Προσδοκώ τη συνεργασία όλων όσοι θέλουν και πιστεύουν πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την περιοχήμας, παρά αυτός της αποφασιστικότητας και της άμεσης λήψης πρωτοβουλιών, αντιλαμβανόμενοι πως πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι, με γνώση, σχέδιο, στόχους και προτεραιότητες για την ανασυγκρότηση της Ζαχάρως, της Φιγαλείας και των χωριών μας.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως.Με μια νέα, πολυσυλλεκτική και ανεξάρτητη παράταξη,την οποία δημιουργήσαμε και που ενισχύεται καθημερινά, για να αποτελέσει πλειοψηφικό ρεύμα.Εργαζόμαστε καθημερινά και απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες, με πνεύμα συνεργασίας και επιμονή για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Κοιτάμε μπροστά.

Σας θέλουμε όλους μαζί μας».

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ