Υποσχέσεις Σταθάκη στους «κοκκινόμαυρους» για πληρωμές – Συνεχίζεται η αποχή από τις προπονήσεις

Το θέμα δεν είναι αν ο Πέτρος Σταθάκης είναι στην Πάτρα, στην Αθήνα ή στην Αμερική. Το θέμα είναι αν βρήκε λύση στο οικονομικό. Και λύση στο οικονομικό δεν βρήκε. Όλα τα άλλα που συζητάμε είναι ανούσια και δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Σταθάκη

Πριν από λίγες ημέρες ο Πέτρος Σταθάκης έλεγε ότι δεν πρόκειται να έρθει ξανά στην Πάτρα. Και χθες ήταν στο γήπεδο της Παναχαϊκής και είχε συζητήσεις με τους παίκτες προκειμένου να βρεθεί λύση! Οι «κοκκινόμαυροι» πήραν την υπόσχεση ότι θα τους δοθούν κάποια χρήματα τις επόμενες ημέρες, αλλά συνέχισαν την αποχή από τις προπονήσεις, τα προβλήματα συνεχίζονται και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση.

Το θέμα δεν είναι αν ο Πέτρος Σταθάκης είναι στην Πάτρα, στην Αθήνα ή στην Αμερική. Το θέμα είναι αν βρήκε λύση στο οικονομικό. Και λύση στο οικονομικό δεν βρήκε. Όλα τα άλλα που συζητάμε είναι ανούσια και δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Επίσης, από τη στιγμή που o ίδιος αναφέρει σε συνέντευξή του αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ιδιοκτησιακού καθεστώτος ότι «Τα πάντα έχουν μια τιμή, τα πάντα είναι προς συζήτηση», είναι προφανές για πού οδηγείται η ΠΑΕ.

Όμως ακόμα κι έτσι να είναι, οφείλει μαζί με τον Αμερικανούς να προετοιμάσουν μια διάδοχη κατάσταση ή να τη διευκολύνουν, αφού καταφέρουν να «βγάλουν» χωρίς προβλήματα τη φετινή χρονιά. Πράγμα δύσκολο.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις το «ήξεις – αφήξεις» δεν οδηγεί πουθενά. Μόνο η αλήθεια μπορεί να βγάλει κάπου. Είναι πάνω – κάτω αυτό που αναφέρουν οι Nortenos στη χθεσινή τους ανακοίνωση: «Ιδια και απαράλλαχτη παράσταση. Ολα γύρω μας αλλάζουν, αλλα στην Παναχαϊκή… Τις τελευταίες μέρες, παίζεται ένα κακό θεατρικό, με αρνητική πρωταγωνίστρια τη διοίκηση. Τα πράγματα είναι απλά. Αν υπάρχουν χρήματα, εξοφλείτε τους ποδοσφαιριστές και συνεχίζει η ομάδα… Σε αντίθετη περίπτωση, αν αγαπάτε την ομάδα, όπως υποστηρίζετε, προετοιμάζετε τη διαδοχή κατάσταση γιατί δεν αντέχετε το οικονομικό βάρος. Δεν είναι κακό, να παραδεχτεί κάποιος ότι του βγήκαν διαφορετικά τα πράγματα από ότι υπολόγιζε. Κακό είναι, να μην αφήνει τον εγωισμό του, να δει την πραγματική κατάσταση. Ελπίζουμε, άμεσα, να σταματήσει ο διασυρμός της ομάδας και η Διοίκηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop