Υπόθεση Πισπιρίγκου: Στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης – ΒΙΝΤΕΟ
Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας της δίκης, η οποία θα συνεχιστεί την Τετάρτη.
Ξεκίνησε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας και από νωρίς το πρωί ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους που περίμεναν εκτός της αίθουσας.
Μετά τη διακοπή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου και κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.
Ο ίδιος εμφανώς αλλαγμένος απέφυγε οποιαδήποτε επαφή με τους δημοσιογράφους, ενώ δεν αναφέρθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας.
Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας της δίκης, η οποία θα συνεχιστεί την Τετάρτη.
Μάλιστα, η δίκη θα γίνει μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια για το θάνατο των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος του Σίδνεϋ Αυστραλίας στην Αιγείρα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Η Google δοκιμάζει αρχική σελίδα χωρίς κουμπί αναζήτησης τι το αντικαθιστά
Συνεργασία Εξωραϊστικού Συλλόγου «Μπούκας» με την Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Το WhatsApp λύνει επιτέλους ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στο iPhone
