Υβριδικά Μαθήματα από το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας

Το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras” (SD) προσφέρει τη δυνατότητα ο καθηγητής και ορισμένοι μαθητές να βρίσκονται στην τάξη, ενώ κάποιοι άλλοι να συμμετέχουν από το σπίτι τους/

image 1

Υβριδικά Μαθήματα από το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras” (SD).

Υβριδική μάθηση σημαίνει ταυτόχρονη διδασκαλία μαθητών δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Αυτό το μοντέλο διδασκαλίας προσφέρει τη δυνατότητα ο καθηγητής / η καθηγήτρια και ορισμένοι μαθητές να βρίσκονται στην τάξη , ενώ κάποιοι άλλοι να συμμετέχουν από το σπίτι τους. Η τεχνολογία μας βοηθά ώστε να έχουν όλοι με όλους οπτική αλλά και ηχητική επικοινωνία. Με τον τρόπο αυτό είναι πλέον στην ευχέρεια του μαθητή το αν θα βρίσκεται στην τάξη ή όχι.

Σε περίπτωση απουσίας ενός ενήλικα μαθητή ή μιας μαθήτριας έχουμε τη δυνατότητα με την σύμφωνη γνώμη των παρόντων να καταγράφουμε το μάθημα σε βίντεο ώστε να το παρακολουθήσουν οι απόντες κάποια άλλη στιγμή.

Στα τμήματα με ανήλικους μαθητές , εφόσον κρίνεται αναγκαίο, δημιουργείται από τον καθηγητή ή την καθηγήτρια ηχητικό μήνυμα στην πλατφόρμα με όλες τις απαραίτητες επεξηγήσεις που αφορούν στο μάθημα που ήταν απών.

 

sd patras final

 

 

Το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Πάτρας “Sprachzentrum Für Deutsch in Patras” (SD) δημιουργήθηκε το 2000 από την Κατερίνα Παναγιωτάτου και τον Στάθη Καγγελάρη καθηγητών –εξεταστών του Goethe Institut Patras μετά την οριστική παύση λειτουργίας του.

Συνεχίζουμε λοιπόν πιστά την υποδειγματική παράδοση του Goethe Institut Patras με γνώμονα τις αρχές του και βάση την πολύχρονη πείρα και την άρτια γνώση μας στη διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας .

Εκτός από τον ιδιοκτήτη Στάθη Καγγελάρη – εξεταστή του Goethe Institut ,στο “Sprachzentrum für Deutsch in Patras” διδάσκουν αποκλειστικά καθηγητές – καθηγήτριες, εξεταστές του Goethe Institut , απόφοιτοι Γερμανικής Φιλολογίας και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων.

Από το 2009 στο “SD” διδάσκονται και Αγγλικά. Η εμπειρία μας στο χώρο και η επιθυμία των μαθητών μας , μας οδήγησε το 2009 στην απόφαση να δημιουργήσουμε τμήματα εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας .

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ